På cykel Göteborg tur och retur


Fredag 9.40 Borås


Shit asså. Vart ska man egentligen brja när man ger sig ut i värsta ovädret på en cykel till Göteborg.
Jo man börjar resan på centralbron i Borås. Shit mina skor va pissblöta efter bara 2 meter haha.
Första stoppet gjordes redan i Sjömarken. Där hämtade jag upp lite käk som mamma fixat =)
Takk mamma för hjälpen, enormt snällt som alltid.

Ja sen va de bara o trampa vidare mot Göteborg. Som jag o Johanna sa då - Nu e de bara 7,5 mil kvar =)
Helt sjukt när man tänker efter asså. Vi hade verkligen regn hela vägen eller när de va uppehåll strax innan Landvetter men sen ville nån tömma molnen på vatten, rakt ner på oss. Men vi bjöd på de.

Bollebygd 12.10

Shit asså. Jag har aldrig vart så glad som när jag såg Bollebygd. Jag verkligen älskade de samhället igår asså. Då insåg jag att vi cyklat i 2,5 timma =)
Väl där blev det mat och sen en härlig fikapaus på ett mysigt café. Te och lite gottgott. Varmt va det men svinkallt sen när vi gick ut igen.

Precis efter Bollebygd kom det en sjukt lång och brant backe. Går inte o förklara den och har heller ingen förklaring på hur vi ens klarade och cykla hela den backen. Men det blåste enormt vrån väst haha.
Vi blåste me cykelt ut i väggrenen helatiden och hamnade lite i diket haha. Men som tur va så slapp vi hamna bland bilarna. Den backen gillar jag inte.

Hela denna vägen till Landvetter var det extremt regnväder och vi hade sån motvind asså. Fick stå och trampa i nedförsbackarna tom. Shit då är de verkligen motvind.

Landvetter 16.10
Vi stannade till hos en klasskompis. Det var väldigt mysigt. Vi fick vatten och frukt. Verkligen kanon.
När vi lämnar Landvetter börjar regnet igen. Men vi va så vana så de va som små potatis haha.

16.45 mot Mölnlycke
Shit asså. Denna vägen var ingen höjdare. Det var som tidigare 70 och 90 vägar så bilarna kör väldigt fort när amn sitter på en liten cykel liksom helt osäker är man på den me. Vägen mot Mölnlycke var ingen höjdare.
Det fick precis plats 2 bilar på bredden och väggren fanns det ingen. Eller jo om man ska räkna me kanten på 10cm och bredvid var det bara berg. Så det kändes inte bra, nervöst men bilarna respekterade oss extremt väl. Dom saktade ner under hela vår resa och körde undan när dom kunde. Tack för allt de te alla bilar som åkte mellan Borås- Göteborg igår.

Mölnlycke

Dags för uppför igen för o nu ta oss mot Mölndal. Nu närmar vi oss verkligen. Dock trist väg. Träffade på några tonåringar som fick ge oss en vägvisning och sen poixbo tjejen med hunden. Ja de va kanon med hjälp asså. Blir lite osäker när man komemr in i samhällen. Vill hellre ta de säkra före de osäkra.

GÖTEBORGS STAD 19.10

Denna skylt va sååå underbar asså. Shit nu va vi fan i mej i Göteborg. Helt galet asså.
Vi såg liseberg vi hade Mölndal, Mölnlycke, Landvetter, Bollebygd, Olsfors, Sandared och Borås bakom oss =)
DÅ kan man verkligen le. De va nu längtan efter mat och sömn kom. Vi verkligen snackade om mat helavägen från skylten hem te våran sovplats hos JP. Och väl framme blev det tacos och sen sov jag en timma sen blev de fruktsallad =) Sen en härlig sömn asså.

Lördag

11.00 Mot Boås
Shit asså denna resan var typ som den andra. De som skilde sig var mest att de va mindre mängd regn som fall över oss. Jag blev dock dränkt i vatten när en bil vid Landvetter skvätter upp en hel våg över mig. Men kul va det.

Tiden skilde sig väldigt me då det tog 2,5 timma kortare på cykel på hemvägen. Enormt stolt asså över att vi klarade denna redan. Galet men vansinnigt roligt. Ni som funderar på o göra samma. Tveka inte!! Bara rätt kläder och viljan så går det. Frågar folk hur ni kom på detta säg som vi. - Vi ville göra nått galet och att cykla mellan Borås- Göteborg e sjukt galet. Speciellt om man gör det 2 dagar efter varann. Kunde haft en dags vila men då slipper man iaf träningsverken som nu kommer imon ist =)

Shit asså. Detta ska vi göra om men då blir det mot en anna kuststad, Varberg =)





Puss

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilket äventyr asså:) tack hjärtat hade verkligen jättekul! puss

2009-09-06 @ 01:27:11
Postat av: Anonym

Shit tänk att ni klarade det.. E grymt stolt över dig gumman..

Vi kanske skulle göra en sån crazy grej hahaha..

2009-09-10 @ 13:04:22
URL: http://happyita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0